Ovanmyra bystugas hemsida uppdaterad

Skriv ut

Ser mailet konstigt ut, klicka här för att läsa det i din webläsare
 
     
 

Nyhetsbrev från Ovanmyra bystuga 2010-03-22

 
     
 

Hemsidan ovanmyra.se har flyttat

 
osa_arrow_green_leftSom några av er kanske upptäckt så har vår hemsida inte fungerat fullt ut den senaste tiden. Det beror på att vi inte uppdaterade programvaran som sköter hela hemsidan i tid. Och när webhotellet nyligen uppgraderade sin PHP-version (skriptspråket som vårt system använder) så hängde allt inte längre med.

Nu är allt uppdaterat till senaste version. Vi passade även på att putsa på utseendet och byta webhotell. Nu finns hemsidan i Sverige i en modern serverhall med redundant fiber, elkraft och UPS. Vid längre elavbrott finns även dieselgeneratorer.

Dessutom ligger sidan på flera servrar som är lastbalanserade. Det innebär att om en server får problem så dirigeras trafiken om till de servrar som fungerar normalt. Detta är ett av det mest moderna system inom webhosting.

Vi hoppas att allt nu ska fungera smärtfritt. Om du hittar något som vi missat får du gärna höra av dig. Kontakta Ovanmyra.se

 

Nya funktioner på ovanmyra.se

 
osa_awarenessEn sak som vi haft förut är vårt nyhetsbrev. Nu är det dock en helt ny applikation med ett nytt utseende på utskicken (speciellt om du läser mailet som html-mail)

Alla adresser är importerade från det gamla systemet. Där fanns t.ex. inte valet mellan text/html-mail så jag hoppas att allt fungerar och ser bra ut hos dig. Om inte kan du alltid klicka på textraden högst upp för att komma till hemsidan och läsa brevet där.

Inom kort kommer även en ny gästbok och möjlighet att kunna kommentera alla artiklar som vi lägger upp. En funktion som ger dig möjlighet att enkelt komma i kontakt med oss och lämna dina synpunkter och idéer.

 

På gång i bystugan

 
osa_user_large_groupVi fortsätter förstås med alla aktiviteter i bystugan som tidigare. Här är en lista på möten, danser och andra aktiviteter som är på gång.

Kalendern på hemsidan uppdateras kontinuerligt så titta in lite då och då för senaste nytt. På förstasidan hittar du alltid de aktiviterer som ligger närmast i tiden. (så snart snön börjar smälta undan ska vi också bestämma datum för vår trevliga vårstädning)

Om du använder Facebook så kan du gå med i bystugans Facebookgrupp. Där kan du se kommande aktiviteter och komma i kontakt med fler bystugevänner.
Du hittar vår Facebooksida här

Välkommen!

 

Kommande Evenemang

Kommande Möten

9 Apr 20:00 - 11:00
Bystugedans med Boda spelmanslag
28 Mar 15:00 -
Årsmöte i Ovanmyras samfällighetsföreningar
7 May 20:00 - 11:00
Bystugedans med Boda spelmanslag
30 Mar 19:00 - 08:00
Årsmöte i Tora vägförening
16 Jun 18:00 -
Krans och girlangbindning
25 Apr 18:00 -
Styrelsemöte i bystugeföreningen
17 Jun 19:00 -
Firande av midsommar 2010
 
 
   
 

Inte intresserad längre?