Kladdkaksmuffins (mjölkfria)
(14-16 st)
2 st ägg
2,5 dl strösocker
100 g smält smör
2 del vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
0,5 tsk bakpulver
Smält smöret. Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt smöret och vispa igen. Blanda alla torra ingredienser noga och vänd försiktigt ner dem i smeten. Fördela smeten i muffinsformar (om du inte använder muffinsplåt, ta dubbla pappersformar).
Grädda i 200 grader, mitt i ugnen, ca 10 min.
2 st ägg
2,5 dl strösocker
100 g smält smör
2 del vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
0,5 tsk bakpulver
Smält smöret. Vispa ägg och socker fluffigt. Tillsätt smöret och vispa igen. Blanda alla torra ingredienser noga och vänd försiktigt ner dem i smeten. Fördela smeten i muffinsformar (om du inte använder muffinsplåt, ta dubbla pappersformar).
Grädda i 200 grader, mitt i ugnen, ca 10 min.