Styrelsemöte 2016.11.20

Styrelsemöte 2016.11.20 kl 10:00

Möteslokal: I bystugan.
Protokollet sammanställt av: Carola
Närvarande på mötet var Mait, Doris, Elisabeth, Roger och Carola

 • Ekonomin i skrivande stund 57 227kr

 • Vi behöver en sandlåda vid bystugan för att kunna sanda vid ishalka. Lådor man köper på nätet är dyra. Niklas Ollas har kontakter på Rättviks Kommun som undersöker om vi kan köpa via dem och komma ner i pris. Doris köper liten skyffel.

 • Fredagsdansen 2/12. Dansen var inte planerad från början, så vi har varken funktionärer eller bak fixat än. Doris, Elisabeth och Carola gör varsin långpanna med smörgåsbröd, det ger ca 50-60 dubbla mackor. Carola gör en långpanna med toscakaka. Funktionärer - Carola ringer runt.

 • Julcafe / -lunch söndag 4/12, 2a advent. Ändrad tid till kl 13, passar bättre för grötlunch. Nytt namn ist julcafe? Grötlunch? Adventsgröt? Vi serverar risgrynsgröt, smörgås (Leksandsbröd) med julskinka från Hellströms (Elisabeth kollar tillgång och pris), julmust, kaffe och julkakor (hela/halva Ovanmyra bakar) och lite julgodis efteråt. Ingen entre, men 50kr / 25kr enhetspris, om man vill äta. Mait ordnar lotteri.
  Kottan och Peter spelar och sjunger plus allsång med julsånger. Insamling i bössor på borden till Röda Korset i Rättvik (Kottan har pratat med Elisabeth Lindström).
  Carola gör affischer / flygblad inkl info om Ovanmyra bakar.
  Funktionärer? Roger kan, Elisabeth kan inte, Carola, Doris och Mait kan. Tommy och Lars? Några av oss kanske får baka lite också (för-säkerhets-skull-baket)... Dukning kl 11.00?

 • Efter styrelsemötet träffade vi Klabbegruppen. Vi kör. Orkester blir Clear, delvis fd Jack Rivers, de har fått tre alternativa datum i feb-mars. De återkommer i mitten av veckan med dag och kostnad. Planeringsanteckningar av klabben går ut till klabbegruppen.

 • Vi behöver boka in ett nytt styrelsemöte första dagarna i januari, för att bestämma datum för pubar, så att vi kan söka tillstånd för dem inkl klabben. Vi behöver också boka in datum för danserna och datum för vårt årsmöte. Tommy, kan du ta fram datum för ett styrelsemöte när du kan vara med (helst två alternativ) och maila till oss?

Carola

 Skriv ut